Jag får ofta frågan… Finns det ett före och efter cancern? För mig är svaret, ja!
Jag är samma person fast med fler erfarenheter, fler ärr på kroppen, en annan syn på livet än innan och med en förståelse om hur lätt livet kan ändra sig även för mig.
Jag är en tjej som alltid haft många bollar i luften, mycket engagerad och alltid funnits för allt och alla. Jag är van att ta hand om människor och att vara med när livet ställs på sin spets. Det är en del av mitt jobb på Räddningstjänsten Öland där jag är verksamhetschef och yttre befäl.
Det bästa av allt är jag mitt i cancerresan fann den stora kärleken i Johan. Han är en omtänksam och fantastisk kille som jag kände redan innan jag blev sjuk. Att få känna kärlek när man är som sämst, uppsvälld av kortison, skallig och likblek… är det ens möjligt ❤️ Ni ser, allt är möjligt här i livet!
Jag får ofta frågan om hur jag mår idag och det finns såklart både bra och dåliga dagar, det kan nog alla som genomgått cancer skriva under på.
Jag har allt från hjärntrötthet, ledvärk, minnesförlust och diverse biverkningar, men jag lever och det är de viktigaste.
Jag har lärt mig att långsamt är också framåt och att alla framsteg räknas, jag och min kropp är grymma som fixat allt detta ihop.
Livet går inte i repris så nu lever vi, kram Camilla ❤️
Följ mitt projekt på www.rosarallyrattar.se