Även om jag kommit igenom det värsta med cellgifter och strålning så är jag inte riktigt färdigbehandlad, många frågar mig och jag kan bara säga -nej det är jag inte, jag har några år kvar med behandling av denna obehagliga spruta med en ampull i som skjuts in i magen var 3.e månad och även ett piller som ska avnjutas varje dag i 5 år. Även om jag ser frisk och stark ut så känner jag mig inte så, jag tampas med en extrem hjärntrötthet varje dag, värk i lederna och sviterna av att man från en dag till en annan ofrivilligt fick komma in i klimakteriet (tro mig det är inget att hurra för) 🙈
Jag blir ständigt påmind om min cancerresa… varje dag är jag livrädd att få tillbaka denna allvarliga sjukdom… varje dag finns de i mina tankar. Tänk ändå att jag lever… ✊🏼❤️
Därför är det nu så viktigt att ta tillvara på livet, dom små glädjeämnena och va rädda om varandra. Livet går inte i repris och i morgon kan livet tagit en helt annan vändning.
Mig ska cancern inte knäcka och inte dig heller, jag ska från mitt håll göra allt jag kan för att bekämpa bröstcancer som drabbar kvinnor och män varje dag, följ mitt projekt https://rosarallyrattar.se/
Njut av en ny vecka i sköna Maj// C 💗