Hej nu var det till sist min tur att presentera mig, är levnadsglad, engagerad och fokuserad i allt jag gör. Utbildad till frilandsodlade och startade mitt företag 2003, odlat det mesta både utomhus men även inomhus i mitt stora växthus på 6000kvm som jag ägde mellan 2003-2010
Jobbade några år på ett fantastiskt företag vid namn AB Nybrogrus, började i en dumper och efter hand hamnade jag nere i berghålet där jag stormtrivdes bland dom STORA maskinerna 😉
Började på Räddningstjänsten 2009 som brandman, har sedan utbildat mig i rasande takt inom yrket och hamnat helt rätt. (Är ena halvan i den livsviktiga brandteatern för barn och ungdomar Flamman & Lågan, jag är Flamman)
Jag gillar utmaningar och får massa energi av att hjälpa människor på olika sätt.
Dom viktigaste puzzelbitarna i mitt liv är mina fina söner Emil & Kid, grymt stolt över att få vara deras (pinsamma) mamma. Min goa pappa Börje är min förebild och stöttepelare genom livet, utan honom hade jag definitivt inte varit där jag är i dag.

Sist men absolut inte minst.. min älskade

Johan Forsberg

, efter att ha känt varandra ett bra tag till att hitta kärleken mitt i min cancerresa 2020 är väl bara så fint, honom ska jag bli gammal med ❤️

FAKTARUTA:
🥇Yrke: Operativ verksamhetschef på Räddningstjänsten Öland.
🥇Ålder: 42 (några månader till)
🥇Familj: Sönerna Emil & Kid och min kommande sambo Johan Forsberg.
🥇Intresse: Hästar, rally & att njuta i solen.
🥇Tre ord om mig: Engagerad, envis & målinriktad.
🥇Dold talang: (enligt mig) grym på att backa med släp.
🥇Min Högsta önskan: Att få fortsätta vara frisk så min underbara familj får dras med mig lääääänge 😉
🥇Öde ö pryl: Eka med tillhörande åror.
Hoppas ni nu har fått en glimt av oss i Team Rosa Rallyrattar och att ni hänger med på denna livsviktiga resa under 2021 för att bekämpa bröstcancer. Cancer tar inte hänsyn till vare sig ålder eller person….. den drabbade mig och min familj 🎀
Kram Camilla