Anette är en glad och positiv skit med ett väldigt öppet sinne. Ses som lite tokig och behöver inte övertalas till att hänga med på galna upptåg, känns som jag aldrig växer upp. Ser nåt gott i alla människor. Har svårt att förstå att vissa saker faktiskt är omöjliga att genomföra och måste då överbevisas till Peters förtret. Han har tex försökt trycka in diverse loppissaker i bilen för att bevisa att det inte finns plats. Och till mitt förtret så har han alltid rätt. Började plugga till sjuksköterska som 33-åring med två småbarn och har aldrig ångrat mig, allt går bara man ger sig fanken på det. Har varit intresserad av hästkrafter hela mitt liv. Började rida på shetlandsponnys innan jag kunde ta mig upp på hästryggen på egen hand. Som 19-åring fortsatte jag med tuffare hästkrafter som co-driver i rally. Ridhjälmen lades på hyllan för ca 15år sedan efter tredje armfrakturen. Rallyhjälmen ligger fortfarande framme och används när tillfälle ges. Bägge sönerna har ärvt rallyintresset och är aktiva inom sporten. Att vara rallymorsa är jättekul men ack så nervöst. Att få vara co-driver i team Rosa rallyrattar i Midnattssolsrallyt kommer att vara årets höjdpunkt, ja hela 2021 är en höjdpunkt.
Projektet Besegra bröstcancer är en höjdpunkt varje dag. All positiv respons vi får kring projektet gör att man går med ett leende hela dagarna. Camilla smittar mig med sin enorma livsglädje och påminner mig att livet är dyrbart och ska levas varje dag. Varje gång vi har kontakt är en höjdpunkt. Att vara delaktig i Jonatans comeback i en rallybil är en höjdpunkt. Jacob som ska debutera i JSM i rally i år är också en höjdpunkt. Att jag går in i andra halvan av livet är ju också en punkt dock inte så hög 😉
FAKTARUTA:
🥇Yrke: sjuksköterska.
🥇Ålder: 40+ i några månader till.
🥇Familj: sambo Peter, sönerna Jonatan och Jacob, katten Gumman.
🥇Intressen: rally, inredning, umgås med vänner, älskar loppis.
🥇Tre ord om mig: snäll, glad, hjälpsam.
🥇Dold talang: Vet inte om det räknas som talang men jag har sparat alla Buffé-tidningar från Ica sen jag flyttade hemifrån i 20-årsåldern. Har en gedigen samling MEN har aldrig lagat något ur tidningarna.
🥇Min högsta önskan: en egoistisk önskan är att kunna sjunga. En icke egoistisk önskan är att jag önskar mina barn lyckliga och friska liv.
🥇Öde ö pryl: Ta med en sångpedagog som kan lära mig sjunga